El Solatube és un sistema dissenyat per captar del exterior gran quantitat de llum natural en poc diàmetre i transportar la llum mitjançant tub altament reflectant fins al lloc desitjat.

En la construcció actual cada vegada es dóna més importància a la llum natural. I no és per a menys, la llum natural ens aporta alegria, fa que els espais semblin més grans i ens mostra els veritables colors de tot el que ens envolta. A més, la llum natural redueix el cansament de la vista i millora la productivitat. En definitiva, tenir més llum natural, a casa o a la feina, és sinònim de tenir més qualitat de vida.

Per desgràcia, els edificis actuals, poques vegades gaudeixen de suficient llum natural. Però ara, gràcies al sistema Solatube podem il·luminar amb llum natural aquelles zones on fins ara era impensable arribar-hi. D’avançada tecnologia, el Solatube capta la llum solar de l’exterior i la transporta a l’interior on es difumina per tota l’habitació. El resultat és increïble, és llum natural.

 

 

El sistema Solatube està disponible en 3 diàmetres diferents per tal de satisfer qualsevol necessitat lumínica. Bàsicament els distingim en 2 grups diferents:

La sèrie BrightenUp® , que seria el domestic

Disponible en 25 i 35cm de diàmetre, ofereix una solució elegant i eficaç per la il·luminació d’ús residencial (lavabos, cuines, passadissos, sales d’estar, soterranis, etc

I la sèrie  SolaMaster® que seria l’industrial.
De 53cm de diàmetre disponible amb 2 models de captació que s’adapten a les necessitats lumíniques d’empreses, escoles, hospitals, centres esportius, naus industrials i grans espais en general.

Tots els models disposen de 10 anys de garantia i dels segells de qualitat més exigents a nivell mundial com el certificat d’eficiència energètica Energy Star.

Certificat d’Eficiència Energètica Energy Star.