La sèrie Brighten Up® de Solatube® la formen el model 160 DS, de 25cm de diàmetre, i el model 290 DS de 35cm de diàmetre.

Gràcies a les seves reduïdes dimensions, aquests models de Solatube®, permeten transformar fosques habitacions interiors en agradables espais il·luminats amb llum natural sense haver de modificar l’estructura del edifici.

La patentada tecnologia Raybender® 3000 conjuntament amb el reflector LightTracker™ permeten a la cúpula una major captació de la llum, els tubs ultra reflectants Spectralight® Infinity la condueixen al lloc desitjat on un difusor, a escollir entre varis models, s’encarrega de difondre la llum natural creant un espai agradable il·luminat per la llum del sol.

Característiques bàsiques segons model

160 DS 290 DS
Diàmetre del tub 25cm 35cm
Superfície il·luminada eficaçment* de 4 a12m² de 7 a 20m²
Longitud mínima de tub 0~20cm 0~20cm
Longitud màxima de tub recomanada 7m 12m
Recomanat en lavabo, passadís, vestidor, rebedor, etc. cuina, escala, garatge, despatx, menjador, etc.

*La superfície il·luminada eficaçment depèn de varis factors com la incidència de llum a la cúpula, el color de las parets, les necessitats lumíniques de l’espai o la distància i/o número de colzes entre cúpula i difusor, la climatologia de la zona,…

Solatube proporciona una àmplia selecció de difusors a escollir. 

Difusor Vusion™

Per obtenir una excel·lent difusió de la llum i que s’integri perfectament amb el sostre, esculli el difusor Vusion™. El seu disseny actual combina perfectament amb la majoria d’estils d’interiors i a la vegada proporciona l’agradable resplendor de la llum natural.

El difusor Vusion™ està disponible en els dos models de la Serie Brighten Up (160DS i 290DS).

GlassDistractions Novetat!

Els nous difusors GlassDistractions de Solatube, acabats en vidre, ofereixen un salt de qualitat en el disseny de sistemes d’il·luminació natural. Els diferents models disponibles obren noves possibilitats decoratives sense oblidar la seva funció principal: difondre la llum eficaçment i sense reflexes.

Llum de Gran Qualitat

Esculli el difusor que vulgui, Solatube li proporcionarà una llum natural de gran qualitat amb un ampli espectre visible de la llum que li mostrarà la versió de color més pura possible com si estigués al aire lliure i deixant una comfortable sensació d’espacio obert.

Per altra banda, si prefereix una llum més càlida, existeix opcionalment un filtre que col·locat a l’interior del difusor li proporcionarà una llum amb un to de calidesa superior.

Personalització en el disseny

Pels clients més exigents, a Soltecnic oferim la possibilitat de realitzar difusors fets a mida a gust i/o necessitats del client.